Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Εντομοφαγία!


Συνολικά 1.462 είδη εντόμων υπολογίζεται πως σερβίρονται σήμερα ως φαγητό στο 80% των χωρών της υφηλίου!

Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

Σοκολάτα που καταπολεμά τις ρυτίδες!!


Ο μεγαλύτερος παρασκευαστής σοκολάτας στον κόσμο ανακοίνωσε ότι έχει κατασκευάσει μια σοκολάτα που καταπολεμά τις ρυτίδες και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

Μάσκα προσώπου μπανάνας

H καλύτερη συνταγή, για ένα υπέροχο νεανικό πρόσωπο που θα λάμπει....

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλές μάσκες προσώπου, που υπόσχονται... Ομως οι πιό απλές , αγνές, εύκολες και φτηνές.... είναι αυτές που μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας, στην κουζίνα του σπιτιού μας...

Οι γρήγορες δίαιτες έχουν καλύτερα αποτελέσματα!!


Όταν ένα άτομα ακολουθεί μία δίαιτα ταχείας απώλειας βάρους, έχει περισσότερες πιθανότητες να μην επαναπροσλάβει τα κιλά. Σύμφωνα με νέα έρευνα, αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος, αλλά θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη δίαιτα.

Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

6 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας


Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για έναν βρετανικής εμπνεύσεως εορτασμό, που καθιερώθηκε το 1992 από μία πρώην ανορεξική, την Μέρι Έβανς-Γιανγκ, επικεφαλής της αντιδιαιτικής καμπάνιας στη Μεγάλη Βρετανία και συγγραφέως του μπεστ σέλερ: «Τα έχεις όλα, χωρίς να κάνεις δίαιτα».

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

Το πράσινο τσάι προστασία για τα μάτια
Ορισμένα συστατικά του πράσινου τσαγιού εισδύουν στους ιστούς των ματιών και μπορεί να τα προστατεύουν από το γλαύκωμα και άλλες ασθένειες, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010

Πίτσα σπέσιαλ... με ακρίδες


Οι "καλοί" επιχειρηματίες δεν αφήνουν καμιά ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Όπως ο ιδιοκτήτης μιας πιτσαρίας στην πόλη της Μιλτζούρας, ο οποίος, για να εκμεταλλευτεί τα σμήνη ακρίδων, που καταστρέφουν τις καλλιέργειες, αποφάσισε να προσφέρει και πίτσα με …ακρίδες στους πελάτες του.

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

Μελωμένο κοτόπουλο


Η κουζίνα θέλει λίγη φαντασία και η γεύση απογειώνεται!!
Σήμερα ήθελα κάτι γλυκό και ψιλοπικάντικο... Είχα πει θα κάνω κοτόπουλο αλλά δεν είχα αποφασίσει πώς! Το λοιπόν, άνοιξα το ντουλάπι μου, έριξα μια ματιά και έπειτα διάλεξα αγαπημένα υλικά που πάντα κάνουν θαύματα και έτσι απλά... ιδού!