Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

ΕΦΕΤ: Aνάκληση Jannis - HAZELNUT BAR - παστέλι φουντούκι

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, στα πλαίσια των ελέγχων που διενεργεί, διαπίστωσε την ύπαρξη εντόμων και προνυμφών εντόμων σε παστέλι.

Πρόκειται για παστέλι – φουντούκι με την εμπορική ονομασία «Jannis – HAZELNUT BAR – παστέλι φουντούκι» σε συσκευασίες των 60 γρ και με ημερομηνία ανάλωσης 02-09-11 (4).

Κυριακή, 6 Μαρτίου 2011

Για να μη μουχλιάζει το ψωμί...

Μικρό μυστικό για την κουζίνα
Εάν δεν θέλετε να πετάτε το ψωμί, επειδή μουχλιάζει, τότε πρέπει να περιποιηθείτε κατάλληλα την ψωμιέρα.

Αυτό που πρέπει να κάνετε μια φορά την εβδομάδα είναι να σκουπίζεται τη ψωμιέρα με ένα πανί βρεγμένο με ξίδι. Έτσι, θα αποφύγετε τη μούχλα και το ψωμί δε θα πάει χαμένο!


Πηγή & φωτό: like-spot