Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Φτιάξτε τα πιο εύκολα και εντυπωσιακά πασχαλινά αυγά!

Καμία βαφή. Κανένα decoupage. Καμία κόλλα πάνω σε αυγό ή οτιδήποτε άλλο έχετε δει!!

Αυγά στολισμένα με χαρτοπετσέτες απλά με ασπράδι αυγού. Υπέροχο αποτέλεσμα και κανένας κίνδυνος ζημιάς από χρώματα ή/και κόλλες. Τί θα χρειαστείτε:

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Μάσκα επανόρθωσης για τα μαλλιά με μπανάνα και αβοκάντο

Image@acudocdeb

Κατεστραμμένες άκρες; Αφυδατωμένα μαλλιά; Μην απογοητεύεστε! Για όλα υπάρχουν λύσεις.  Βρήκα μια εύκολη μάσκα επανόρθωσης και λάμψης για τα μαλλιά μας!! Και το καλύτερο; μπορούμε να τη φτιάξουμε μόνες μας στο σπίτι με 3 απλά υλικά!

Σπιτικά σιρόπια για το βήχα

Χειμώνας χωρίς βήμα δεν περνάει... ούτε ο βήχας χωρίς σιρόπι! Γι' αυτό αντί να τρέξω στο φαρμακείο της γειτονιάς προτιμώ να φτιάξω απλά σπιτικά σιροπάκια από το φαρμακείο της φύσης ;-)


Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

Ανάκληση άνω των 100.000 μουχλιασμένων επιδορπίων γιαουρτιού της Carrefour

Σε συνέχεια του από της 4ης Μαΐου 2012 Δελτίου Τύπου που αφορούσε  την ανάκληση επιδορπίων γιαουρτιού λόγω ανάπτυξης ευρωτίασης (μούχλας) και  ύστερα από σχετικούς ελέγχους που διενήργησαν οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας του ΕΦΕΤ, όπου και άλλες παρτίδες των ανωτέρω προϊόντων εμφάνισαν αλλοίωση οργανοληπτικών χαρακτηριστικών, ο ΕΦΕΤ απαίτησε την προληπτική ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των παρτίδων της σειράς προϊόντων «Επιδόρπια γιαουρτιού CARREFOUR».

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Η σοκολάτα αδυνατίζει!


Φάτε σοκολάτα, κάνει καλό στη σιλουέτα σας, υποστηρίζουν Αμερικανοί επιστήμονες


Τα άτομα που τρώνε τακτικά σοκολάτα τείνουν να είναι πιο αδύνατα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα αμερικανικής μελέτης που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Archives of Internal Medicine.